top of page

AKTUELL INFORMATION

Hos oss kan du känna dig trygg

Trots att restriktionerna för covid-19 har hävts är vi fortsatt försiktiga i både butik och undersökningsrum. Vi torkar av bågar, vi spritar av all undersökningsutrustning och vi erbjuder munskydd till den som önskar samt att vi på flera ställen i butiken har satt ut handdesinfektion. 

 

Vi är dock fortsatt tacksamma om du avbokar ditt besök om du har förkylningssymtom eller liknande. 

Du får 50% rabatt på glaset på andra paret

Ögon och webbläsare

Vi erbjuder en bra försäkring

50%

Evoli.png

När du köper glasögon hos oss erbjuder vi 50% rabatt på ditt andra par glas när du beställer två par glasögon samtidigt. Detta är oavsett vilken typ av glas du har. Ett riktigt bra erbjudande med andra ord!

När du köper glasögon eller solglasögon hos kan vi erbjuda en prisvärd och bra försäkring hos Evoli som omfattar allrisk och stöld för endast några tior per månad. Prisexempel om glasögonen kostar 7.000 kr betalar du 27 kr/mån.
Läs mer här:

https://evoli.se/files/se/produkt-glasogon-produktfaktablad-2022-11-01.pdf

Försäkringen gäller i hela världen och omfattar skada som uppstår genom plötslig och oförutsedd yttre händelse på dina glasögon

Senaste tekniken hittar du hos oss!

Förutom att våra optiker och optikerassistenter ständigt vidareutbildar sig och följer senaste rön och rekommendationer, så väljer vi att samarbeta med branschens mest framstående leverantörer och varumärken.
Vår glasleve
rantör Essilor är ett exempel på detta, som utvecklat en teknik för att ge dig breda synfält dvs att du ska se klart på nära, långt håll och där emellan - och även att det är smidiga övergångar med optimalt seende. Detta görs i butiken genom att vi läser av dina ögon och dina rörelser.
Kika på filmen eller kom in så berättar vi mer!

bottom of page