De flesta kan använda kontaktlinser utan problem - oavsett om du är närsynt, översynt eller har brytningsfel. Idag används både mjuka och hårda kontaktlinser eftersom dom har olika egenskaper. Olika linstyper används under olika lång tid, tillsammans väljer vi vad som passar dig bäst. Har du problem med torra ögon? Vi jobbar mycket med speciallinser för just torra ögon!Vi genomför alltid en grundlig synundersökning så att du skall få de linser som är bäst för dig. Varje gång det är dags för ny kontroll blir du dessutom automatiskt kallad.Hos oss kan du vara så gott som säker på att få de linser som passar dig bäst. Oavsett vilken typ av synfel du har, om du vill använda linser varje dag eller bara ibland, om du föredrar hårda eller mjuka linser, om du vill byta linser varje dag eller bara någon gång om året.
 
Bausch & Lomb - Cooper Vision - Consol - Expert Optik/Wöhlk - Alcon

 

 
 
 
 


 

Kontaktlinser

Kontaktlinsutprovning

Kontaktlinsutprovning startar med en synundersökning. Därefter görs en del mätningar på ögat såsom hornhinnans radier, diameter, utflatningsgrad, tårvätskans konsistens mm innan kontaktlinstyp väljs. 

Oftast görs en provperiod på 1 månad där utprovning, linser, linsträning och återbesök ingår. Detta kostar mellan 595:- och 995:- beroende på vilken linstyp som passar just dig.
 
Vi hjälper dig hela vägen till ett lyckat linsbärande genom att hitta rätt linser för just dina ögon, lära dig hur man sätter i/tar ut linserna och hur man hanterar rengöring av linserna. 
Givetvis är du alltid välkommen att höra av dig om du har frågor om eller problem med dina linser!
Välkommen!

En solskenshistoria!

Denna veckan har vi lärt Clara 5 år(!) och hennes mamma att sätta i och ta ut kontaktlinser. Vilken tjej!

Otroligt duktig och tålig!

Efter lite förklaring och övning, lugnt och fint, bär Clara nu kontaktlins på sitt ena öga varje dag!

LensRefill

LensRefill är ett nytt smidigt sätt att beställa linser. Om du är nöjd med skärpa och komfort på dina senaste linser och vill repetera den sista beställningen kan du enkelt göra detta med hjälp av några knapptryckningar.

 

Gör såhär:

 

1. Ladda ner en QR-läsare till din smarta telefon via Appstore/Android Market. 

 

2. Scanna QR-koden på din linsbox.

 

3. Tryck på beställ för att beställa samma beställning som senast.

 

4. Hämta linserna hos oss eller få linserna direkt skickade hem till dig.

 

Lenson

Vi har en ny samarbetsartner: Lenson.

Här igenom kan Ni som redan är Lensonkunder boka linskoll, körkortskoll, nytillpassning av linser och synundersökning via nätet. När Ni beställt er voucher är det bara att ringa och boka en tid som passar Er.

 

Glöm ej ta med vouchern vid besöket!

Copyright © 2014 av KLOFVES OPTIK. Designad av YOUPOINT